Četvrtak, 26 Maj 2022 11:20

Obavještenje za učesnike "Marša mira 2022"

Poštovani,

Prije svega, u ime pododbora "MARŠ MIRA I PREŽIVJELI 2022" želim se zahvaliti svim učesnicima Marša mira koji su ranijih godina dali svoje učešće u organizaciji i odali počast svim poginulim i preživjelim na tom putu spasa. Također, želim naglasiti da sam ponosan na ponašanje učesnika u ovoj manifestaciji kroz trodnevno pješačenje od Nezuka do Potočara i time postali garant da se sve te patnje i golgote nikada ne smiju zaboraviti. Sa naše strane trudili smo se da vam omogućimo što bolje uslove za sve učesnike koliko su nam dozvoljavali naši resursi.

Prijave za "Marš mira 2022" zvanično počinju danas, 24. maja 2022. godine i traju do 01. jula 2022. godine

Vaše prijave za učešće možete izvršiti slanjem podataka na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na stranici "Marš mira" popunjavanjem obrazaca za prijavu pojedinaca ili organizovanih grupa najkasnije do 01. jula 2022. godine.

Pojedinci se registruju slanjem podataka (ime, prezime, grad, država) , a organizovane grupe registruju slanjem podataka od vođe grupe (ime, prezime, grad, država, kontakt telefon) i spisak članova grupe.

Zamolio bih sve učesnike na ovogodišnjem "Maršu mira" da se ponašaju u skladu sa pravilima organizatora manifestacije kako bi sve prošlo u najboljem redu i miru.

S poštovanjem,
Amir Kulaglić, Predsjednik Pododbora

Srebrenica, 24.05.2022. godine

pogledano 237 puta